1500'ü bulan takipçi sayısıyla geniş bir kitleye hitap eden Komedyen Oğuz Paşaoğlu, 2009 yılında girdiği üniversite sınavında barajı rahatlıkla geçip fizik bölümüne girmiştir. Oğuz Paşaoğlu, eğitim hayatına devam ederken kano sporuyla ilgilenmiş olup, 2012 yılında Türkiye şampiyonluğu elde etmiştir. 2015 yılında verdiği bir demecinde, yarışmada sadece iki ekip olduğu iddialarını yalanlamıştır.
2007 yılında henüz çok gençken, arkadaşının “Benim adım 'Bu' mu?” sitemine “Adın Burak ya, kısaltıyorum” diyerek yaptığı şaka geniş yankı bulmuştur. Yine çok gençken, birlikte yemek yiyeceği bir arkadaşının “Ciğer sevmem” beyanına, “Elindeki sigaradan belli zaten” diyerek kara mizah rüzgarı estirmiştir. Hayatı boyunca bunlar gibi pek çok şaka yapan Oğuz Paşaoğlu 15 Ağustos Cuma 20.00'de Aylak Bar Kadıköy’de!
Etkinlik Kuralları:
- Gösteri başladıktan sonra giriş yapılmamaktadır. Bu sebeple gösteri alanına erken gelmenizi rica ederiz.
- 18 yaşından küçükler şova giriş yapamaz.
- Gösteri sırasında sigara içmek yasaktır.
- Gösteri alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.
- Gösteri alanımızda numarasız oturma düzeni mevcuttur.
- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.
- Bilet iade ve değişiklik hakkı organizatöre aittir.
- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.
- Şovu sabote etmeniz durumunda dışarı çıkmanız istenecektir.
- Etkinlik süresince kayıt yapılmasına izin verilmeyecektir. Çekim yapmanız durumunda maalesef çektiğiniz görüntüleri silmeniz talep edilecektir.
- TuzBiber gösterilerde ses ve görüntü kaydı yapabilir ve kayıtları kullanma hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.